Ajankohtaista

Uutinen
27.09.2023

Kestävä kaupunki –ohjelma on vahvistanut laaja-alaista kestävyysajattelua ja valtion ja kuntien vuoropuhelua

Kestävä kaupunki –ohjelman loppuarvioinnin mukaan ohjelmatyö on ollut vaikuttavaa ja vahvistanut monialaista kestävyysajattelua ja yhteistyötä. Kestävyyden johtamisen kehitystyö on ollut ohjelman erityinen onnistuminen. Jatkossa kestävässä kaupunkikehityksessä tulisi luoda erilaiset toimenpide- ja vaikutuspolut eri kokoisille kunnille.

Uutinen
20.09.2023

Ohjelman kolmas tuloskooste julkaistu: Tietoa ja testattuja ratkaisuja sosiaaliseen kestävyyteen

Kestävä kaupunki -ohjelma on julkaissut neljä temaattista tuloskoostetta ohjelman hankkeissa kehitetyistä ratkaisuista. Sosiaalisen kestävyyden tuloskooste kokoaa tietoa ja testattuja ratkaisuja ohjelman sosiaaliseen kestävyyteen liittyvistä hankkeista vuosilta 2019-2023.

Uutinen
20.09.2023

Ohjelman neljäs tuloskooste julkaistu: Tietoa ja testattuja ratkaisuja kestävään kaupunkisuunnitteluun

Kestävä kaupunki -ohjelma on julkaissut neljä temaattista tuloskoostetta ohjelman hankkeissa kehitetyistä ratkaisuista. Kestävän kaupunkisuunnittelun tuloskooste kokoaa tietoa ja testattuja ratkaisuja ohjelman kestävään kaupunkisuunnitteluun liittyvistä hankkeista vuosilta 2019-2023.

Uutinen
04.07.2023

Save the date: Kestävä kaupunki -ohjelman tulosseminaari 13.11. ja hankkeiden päätösseminaarit

Kestävä kaupunki -ohjelmassa luvassa syksyllä mielenkiintoisia seminaareja, jotka kannattaa laittaa jo nyt kalenteriin. Ohjelman tulosseminaari järjestetään 13.11. ja lisäksi luvassa on seminaareja kestävän kehityksen budjetoinnista, kestävyystoimien ristikkäisvaikutusten arvioinnista ja kestävän kaupunkikehityksen indikaattorityöstä. Ilmoittautumisohjeet kaikkiin seminaareihin julkaistaan syksyllä.