Ajankohtaista

Uutinen
07.09.2022

Kestävä kaupunki -kokeilujen kahvit: Kaupunkikehityksen kulttuurinen kestävyys

Tervetuloa mukaan Kestävä kaupunki -kokeilujen syksyn verkottumiskahveille 21.9.! Tilaisuuden teemana on kaupunkikehityksen kulttuurinen kestävyys.

Uutinen
01.09.2022

Kestävä kaupunki –ohjelma Kuntamarkkinoilla 14.-15.9.

Kestävä kaupunki –ohjelma on jälleen mukana Kuntaliiton ja Kuntalehden järjestämillä Kuntamarkkinoilla. Tämän vuoden teemana on Hyvän elämän kunnat kestävää tulevaisuutta rakentamassa. Tule tapaamaan ohjelman väkeä ständille ja tutustumaan ohjelmassa kehitettäviin ratkaisuihin!

Uutinen
14.06.2022

Kestävä kaupunki –ohjelmassa tuotettujen ratkaisujen skaalaustyöpajat - ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa tutustumaan Kestävä kaupunki -ohjelmassa toteutetuissa kokeiluissa tunnistettuihin ratkaisuihin! Työpajoissa esillä olevat ratkaisut liittyvät esimerkiksi kestävään elämäntapaan, vieraskielisten osallistamiseen kaavoitusprosesseissa, hyvinvoinnin mittaamiseen tai sen tukemiseen hyvinvointipuistolla sekä perheiden tukemiseen ja nuorten työllistämiseen puistoruokailuin.

Uutinen
14.06.2022

Ajankohtaisia osallistumisen mahdollisuuksia Kestävä kaupunki –ohjelmassa!

Etsimme nyt kuntia mukaan testaamaan kestävän kaupunkikehityksen indikaattoreita, kehittämään kestävän kehityksen budjetointia sekä ratkomaan yhteisiä kestävyyshaasteita kolmessa eri teemassa: hyvinvointi, kaupunkivihreä sekä kestävyystavoitteet huomioiva kaupunkisuunnittelu.