Hyppää sisältöön

Tervetuloa kuulemaan hanketuloksia kuntien kestävyystoimien ristikkäisvaikutusten arvioinnista!

Julkaisuajankohta 13.10.2023 9.14
Uutinen

Gaia Consulting ja Sweco ovat kuluneen vuoden aikana tukeneet kuntia ja kaupunkeja kestävää kehitystä edistävien toimien ristikkäisvaikutusten tunnistamisessa ja arvioinnissa sekä positiivisten ristikkäisvaikutusten vahvistamisessa. Nyt on aika esitellä hankkeen tulokset: kuulemme päätöstilaisuudessa hankealustuksen lisäksi hankkeeseen osallistuneiden kuntien näkemyksiä ja kokemuksia sekä kunnallispoliitikkojen kommenttipuheenvuoroja ristikkäisvaikutusten edistämiseen liittyvistä tietotarpeista.

Kestävyystoimien ristikkäisvaikutusten arvioinnin päätösseminaari järjestetään 1.11.2023 klo 14-16. Voit ilmoittautua seuraamaan tilaisuutta etänä tai Swecon tiloihin Ouluun (Rautatienkatu 33).

Ilmoittaudu tilaisuuteen tämän linkin kautta.

Tilaisuuden ohjelma


14:00    Tervetuloa 
-    Alustus: Monialainen vaikutusten arviointi on tärkeää
-    Hankkeen tulokset: hankekunnat esittelevät: Rovaniemi, Lappeenranta, Oulu, Porvoo ja Vantaa 
16:00    Tilaisuus päättyy

Hankkeessa on ollut mukana viisi kuntaa, joista jokainen on valinnut oman teeman. Oulussa on keskitytty yhdyskuntarakenteen tiivistämiseen liittyviin ristikkäisvaikutuksiin, Vantaalla yhdyskuntarakenteeseen ja ympäristöterveyteen, Rovaniemellä palveluverkkoon liittyviin ristikkäisvaikutuksiin, Lappeenrannassa kestävän liikenteen edistämiseen ja luonnon monimuotoisuuteen ja Porvoossa kaupunginosan ristikkäisvaikutuksiin.

Hankkeesta ja tilaisuudesta antaa lisätietoja Gaian vanhempi asiantuntija Ulla Värre: [email protected].

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätietoa hankkeesta
 

Sivun alkuun