Kestävän kaupunkikehityksen alueellisten skaalaustyöpajojen sarja käynnistyy

Julkaisuajankohta 20.1.2023 14.35
Tiedote

Kestävän kaupunkikehityksen hyvien käytäntöjen levittämiseen tähtäävää alueellisten työpajojen sarja käynnistyy 8.2. Helsingistä kaupunkiluonnon monimuotoisuus -teemalla. Tervetuloa mukaan!

Työpajassa kuullaan kiinnostavia esimerkkejä ja työstetään niitä eteenpäin pohtien, miten esimerkkien oppeja voi hyödyntää osallistujien omissa kunnissa. Työpajoissa voidaan halukkaista muodostaa jatkotyöstöpareja tai -ryhmiä, jotka jatkavat aloitettua työtä toisiaan sparraten.

Työpaja järjestetään Kuntatalolla (Toinen Linja 14, Helsinki, kokoushuone Kalkki) 8.2. klo 12-15.30. Tervetuloa!

Ilmoittaudu 6.2. mennessä

Työpajan ohjelma

12:00 Työpaja alkaa

Tervetuloa!

Hyviä esimerkkejä kaupunkiluonnon monimuotoisuuden edistämisestä:

• Helsingin kaupungin LUMO-ohjelma. Laura Walin, yksikön päällikkö, ympäristönsuojelu ja ohjaus, Helsingin kaupunki
  • Lappeenrannan luonnon monimuotoisuus -selvitys monimuotoisuustyön pohjana. Anna Vuori, ympäristösuunnittelija, Lappeenrannan kaupunki
  • Kaupunkivihreä Lahti. Aino Kulonen, ympäristökoordinaattori, Lahden kaupunki.

Työpajatyöskentely: Miten esimerkkejä voisi hyödyntää omassa kunnassasi?

n. klo 14 Kahvitauko

Työpajatyöskentely: Miten esimerkkejä voisi hyödyntää omassa kunnassasi?
Yhteinen purku ja jatkoaskeleet

15:30 Työpaja päättyy

Työpajat ja jatkotyöskentelyssä yhteistyökumppanina FCG. Kaupunkiluonnon monimuotoisuus –työpajassa mukana myös Luontokunnat-verkosto.

Lisätietoja työpajasta:

Santeri Lajunen, FCG, +358 44 019 1113, [email protected]

Työpajasarja jatkuu

Työpajasarja jatkuu 16.3. Kouvolassa yhteistyössä Kymenlaakson liiton kanssa kestävyyden johtamisen parissa. Ennakkoolmoittautuminen  Tapahtumat-sivulla auki! Kolmannessa työpajassa 28.3. pureudutaan sosiaaliseen kestävyyteen Keski-Suomessa.

Sivun alkuun