Hyppää sisältöön

Kestävä kaupunki -ohjelman tulosseminaari 13.11.2023 – Ilmoittaudu nyt!

Julkaisuajankohta 3.10.2023 9.35
Uutinen

Kestävä kaupunki -ohjelman tulosseminaari järjestetään maanantaina 13.11.2023 klo 10-16. Tervetuloa paikan päälle Sofia Helsingin tiloihin (Sofiankatu 4 C, 00170 Helsinki) tai seuraamaan tilaisuutta etäyhteyksillä!

Viisivuotinen Kestävä kaupunki -ohjelma (2019-2023) on vauhdittanut laaja-alaista kestävää kaupunkikehitystä tukemalla kaupunkien omaa kestävän kehityksen työtä ja vahvistamalla valtion ja kaupunkien välistä kumppanuutta. Ohjelmassa on ratkottu kaupunkien yhteisiä kestävyyshaasteita, vahvistettu kestävyyden strategista johtamista, kehitetty uusia ratkaisuja käytännön kokeiluissa sekä edistetty hyvien käytäntöjen skaalaamista eli laajempaa käyttöönottoa. Ohjelman toimiin on osallistunut noin 90 kaupunkia ja kuntaa ja noin 70 muuta toimijaa.

Seminaarissa kuullaan Kestävä kaupunki -ohjelman tuloksista ja kestävyysulottuvuuksia läpileikkaavan kaupunkikehittämisen parhaista käytännöistä.

Tulosseminaarin tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin nettisivujen tapahtumat -osiossa täällä ja lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Kestävä kaupunkikehitys vaatii yhteistyötä ja uudenlaisia ratkaisuja - Ilmoittaudu tulosseminaariin tämän linkin kautta viimeistään 2.11. klo 12!
 

Sivun alkuun