Hyppää sisältöön

Kestävä kaupunki –ohjelma Kuntamarkkinoilla 14.-15.9.

Julkaisuajankohta 1.9.2022 12.44
Uutinen

Kestävä kaupunki –ohjelma on jälleen mukana Kuntaliiton ja Kuntalehden järjestämillä Kuntamarkkinoilla. Tämän vuoden teemana on Hyvän elämän kunnat kestävää tulevaisuutta rakentamassa. Tule tapaamaan ohjelman väkeä ständille ja tutustumaan ohjelmassa kehitettäviin ratkaisuihin!

Ratkaisuja kestäviin kaupunkeihin to klo 13.30-14.20 

Esittelemme Kuntatalolla Kestävä kaupunki -ohjelmassa kehitettäviä ratkaisuja kaupunkien ja kuntien kestävyyden edistämiseen. Tule kuulemaan ja keskustelemaan mm. Kuhmossa kehitteillä olevasta kestävän kehityksen sopimusmallista, kestävän kaupunkikehityksen indikaattoreista sekä Lahden vuorovaikutteisesta kestävyystyöstä.

Aika ja paikka:

Torstaina klo 13.30-14.20, Kuntatalon tila A3.1 (Alppikatu 1 Helsinki)

Puhujat:

  • Virve Hokkanen, ohjelmapäällikkö, Kestävä kaupunki –ohjelma, ympäristöministeriö
  • Tytti Määttä, kaupunginjohtaja, Kuhmon kaupunki
  • Tapio Reinikainen, projektipäällikkö, Suomen ympäristökeskus
  • Maikki Suhonen, projektipäällikkö, Lahden kaupunki

Tavataan Kuntamarkkinoilla!

Kestävä kaupunki –ohjelman osastolla 3S30 tavattavissa Kestävä kaupunki –ohjelman lisäksi kahden muunkin ympäristöministeriön ohjelman, Puurakentamisen ohjelma sekä Kuntien ilmastoratkaisut, asiantuntijoita. Tarkemmat aikataulut päivitämme Kumppanisivullemme.

Ilmoittautuminen

Osallistuaksesi seminaareihin ja tietoiskuihin ilmoittaudu Kuntamarkkinoille tapahtuman sivuilla kuntamarkkinat.fi! Tapahtuma on suunnattu kunta- ja muun julkisen hallinnon alan ammattilaisille sekä tapahtumakumppaneille. Kuntamarkkinoiden koko ohjelma Kuntamarkkinoiden sivulla: kuntamarkkinat.fi/ohjelmat/

Tavataan Kuntamarkkinoilla!
 

Sivun alkuun